Responsive WP website

uitgelicht responsive

Abe’s eerste ontwerp van een responsive website. De site past zich aan de grootte van het beeldscherm aan. Op een smartphone schuiven de kolommen onder elkaar en krijgen de breedte die bij het apparaat past.

In deze WordPress website maakte ik ook voor het eerst gebruik van een Custom taxonomy, een functionaliteit waarmee je bijvoorbeeld films op thema kan publiceren, of kleding op kleur. Op deze website kun je vakliteratuur sorteren op auteur, publicatiejaar en onderwerp.

Voor Abe Ontwerp was het superleerzaam. Behalve toepassen van responsiveness en custom taxonomies leerde ik hoe ik de functionaliteiten in de sidebars per widget kon vormgeven. En als iets niet werkte, kreeg ik met hulp op fora van de plugin-ontwikkelaar of de bouwer van het template waarop de site gebaseerd is (Driskill), toch voor elkaar wat ik voor elkaar wilde krijgen. Het web is één grote online school vol ervaren docenten die -hulde hulde- je belangeloos helpen.

Hier de link naar een met neptekst gevulde kopie van de opgeleverde website.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top