Huisstijl Caroline Tintel


Abe Ontwerp maakte de huisstijl voor Caroline Tintel Ontwerpt. Caroline is interieurarchitect. In haar huisstijl wilde ze graag het schetsmatige van haar handschrift én het strakke, professionele aspect van haar beroep terugzien.

Eerste schetsen:


Caroline koos voor de overtreksheets (het schetmatige) met daarin de geometrie van vlakken en circel (strakke, professionele).
In een volgende fase voegde ik er nog een ontwerpelement aan toe: Een gevouwen papier.


Bij nader inzien lieten we het gevouwen papier weer weg. Hoewel het bij Caroline paste, was het binnen het ontwerp een laag teveel. In een ander project kan ik het vast een keer gebruiken. Kijk hoe simpel, kijk hoe krachtig:


De visitekaartjes zijn inmiddels binnen. Dubbelzijdig mat gelamineerd.

visitekaartje_caroline_tintel_groot
Binnenkort is Caroline online op www.tintelend.nl. Abe Ontwerp maakte voor de websitebouwer de ontwerpschetsen. Daarin zie je dat ik voor het logo een lettertype koos dat je ook op het web kan gebruiken. Het is de Dosis van Pablo Impallari, een gratis Google Web Font.


Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top