Huisstijl theatergroep Idefixe

Abe maakte de huisstijl voor theatergroep Idefixe. Dit is het logo geworden:

logo-idefixe-transparant

Tijdens de brainstorm kwamen verbeelding en inbeelding als kernwoorden voor Idefixe naar voren. Zo heb ik dat in het logo verwerkt:

(BEWEEGT HIERBOVEN NIKS? Het plaatje is een Animated Gif. Niet alle ‘mobile devices’ ondersteunen dat blijkbaar. Bekijk het anders nog een keer op je laptop.)

De techniek om dit effect te krijgen keek ik hier af. Het ronddraaien door er een hek overheen te schuiven komt natuurlijk terug op de website. Deze wordt door iemand anders gebouwd. Ik leverde er wel het basisontwerp voor:Onlangs werkte ik achter (op, voor, met?) een enorme iMac van iemand anders. Alle websites van 960 of 1200 pixels breed (zoals mijn eigen website) zien er op zo’n scherm iel uit. Een meeschalende, gefixeerde, per pagina roulerende achtergrondfoto maakt dat minder erg:Als toegift een plaatje van het andere ontwerpvoorstel. Het viel als ontwerp in de smaak, maar viel af omdat het minder past bij de rauwheid van de stukken die Idefixe vaak speelt.


Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top