Rapporten opmaken

Veel ontwerpers geven liever iets anders vorm. Ze houden niet van al die tabellen. En lange teksten met maar weinig beeld. Ik heb het over het opmaken van rapporten. Ik word er rustig van. Het lijkt op je huis opruimen en spullen een goede plek geven. Vorige week maakte ik een rapport op voor Avance. Ze ondersteunen duurzame bedrijven en niet-gouvernementele organisaties bij het meten en vergroten van hun sociale en ecologische impact.

cover

Tags:

1 Reply

Trackback  •  Comments RSS

  1. jalinapesreturnsphil – if somebody kept telling you that you were an imposter of yourself, would your first reaction be to go to a plastic surgeon and prove its not true? The burden of proof is on the person making the accusation! Also, I know that his own brother Mike Mcgee (Mccartney) thinks its paul – or do you think the whole family were paid off?January 24, 2012, 1:11 pm

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top