Infographics

Knipsel3

Knipsel2

Een klant van Abe schrijft evaluaties voor organisaties die projecten uitvoeren in ontwikkelingslanden. De klant vroeg Abe om de resultaten en aanbevelingen in het rapport te visualiseren. Omdat de informatie niet openbaar is, kunnen de infographics alleen zonder tekst online. Dit zijn twee van de vier visualisaties.

De menselijke figuurtjes op de tweede afbeelding zijn gemaakt door Lotte Mulder, die in hetzelfde pand werkt als ik.

Het leuke aan de opdracht was dat de klant Abe de volledige vrijheid bood. De tekst van het rapport was de enige input. Het filteren van informatie op relevantie en de essentie in een illustratie vertalen is werk wat Abe heel graag doet.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top