Quiet signs

Quiet signs is een doorlopend fotoproject van Abe Ontwerp. Quiet signs zijn informatiedragers in de openbare ruimte waarop de informatie ontbreekt: drager wordt onderwerp. Omdat je het frame herkent als informatiedrager, gaat er van een quiet sign een mooie stilte uit. // Quiet Signs is an ongoing photo project of Abe Design. Quiet Signs are message carriers in public space without messages. The carrier then becomes the subject. Because our brain recognizes these constructions as information sending objects, quiet signs resonate a pleasant silence.

quiet-sign-portugal-1

quiet-sign-portugal-2

quiet-1

quiet-2

WP_20150913_002

QuietSpanje06

QuietSpanje01

QuietSpanje02

QuietSpanje03

QuietSpanje04

QuietSpanje05

quietsign

quiet-sign

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

quiet sign st mihiel normandie

quiet-sign-abe-ontwerp-meuse-1

quiet_sign

quiet_sign_2

verdun_klein

verdun_quietsign_01_klein

suko_klein

quiet_klein

quietsignfourrieres

quietsign

 

 

 

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top